Homestyling

Homestyling – inför försäljningen av din bostad

Att se över sin bostad inför fotografering och visning är en smart sak att göra. Det är numera allmänt känt att homestyling lönar sig, men för att den ska bli riktigt fulländad måste det göras på rätt sätt.

När man korrigerar och inreder inför försäljning gäller andra ”lagar” än när man inreder platsen där man lever och bor varje dag. Den stora skillnaden ligger i antalet möbler, saker och personliga tillhörigheter. Samtidigt som din bostad behöver avpersonifieras ska den samtidigt kännas välkomnande, luftig och lagom personlig för att undvika en alltför steril och känslokall atmosfär – det ska ju trots allt kännas som att någon bor där!

Det är en balansgång där varje sak behöver vägas på guldvåg. Att hitta den gyllene balansen är lätt för en del medan det är

svårare för andra, och det är här vi kan hjälpa dig! Genom bl a koll på vikten av sakers placering i förhållande till varandra, trender, fotoregi och säljfokus hittar vi en optimal lösning så att din bostad speglas på allra bästa sätt mot den tilltänkta målgruppen!

Fördelarna och spinn off-effekterna är många med riktigt bra bilder: Ditt prospekt blir mer lockande, ett lockande prospekt skapar möjlighet till fler besökare på visningen, fler besökare på visningen ökar möjligheten till fler bud, fler bud…

Vi kan hjälpa dig!

Det är mycket att tänka på då bostaden ska säljas, både praktiskt och emotionellt.
Många gånger är processen ganska kort där omställningen och allt det som ska göras kan kännas övermäktigt.
Det är här som vi kommer in som en hjälpande hand! Se våra olika nivåer nedan.

Styling av din bostad är en avdragsgill försäljningskostnad.

NIVÅ 1
PRIS FRÅN
1000
INKL MOMS
Om det geografiska avståndet är långt eller om tiden är knapp, kan vi ge konsultation via Facetime eller med hjälp av mejl och bilder.

Vi går tillsammans igenom ditt hem under någon timme. Här ger vi dig tips och råd om hur du själv och med dina egna saker strukturerar och gör din bostad klar inför fotografering och visning. Av oss får du en checklista som du själv kompletterar med anteckningar under vårt möte.

NIVÅ 2
PRIS FRÅN
4000
INKL MOMS

Priset gäller för konsultation av 1-2 rum.
Kompletterande material och rekvisita
offereras separat.

Med utgångspunkt från ditt möblemang och prydnader stylar vi din bostad. Vi kompletterar där det behövs med bl a blommor, textilier, eventuell belysning samt andra förhöjande detaljer.

NIVÅ 3
Offert
Önskar du en mer omfattande styling där behovet av fler möbler, eventuell målning och kanske något snickeri finns, hjälper vi dig gärna. Här ger vi dig en offert baserad på projektets omfattning och dina önskemål.
Våra tjänster handlar rakt igenom om inredning och om att förhöja och göra miljöer snygga på ett hållbarare sätt. Vi vänder oss till medvetna företag och privatpersoner som delar vårt synsätt.

Royal Recycled marknadsförs av Nedkelly AB

Tel. 08 – 33 31 66
Tel. 08 – 33 31 66
Våra tjänster handlar rakt igenom om inredning och om att förhöja och göra miljöer snygga på ett hållbarare sätt. Vi vänder oss till medvetna företag och privatpersoner som delar vårt synsätt.

Royal Recycled marknadsförs av Nedkelly AB

©2020 RECYCLED IN SWEDEN 

Följ oss

©2020 ROYAL RECYCLED IN SWEDEN | WEBPROD BLOMILL